Логистика, търговия и дистрибуция на основни хранителни стоки

ТЪРГОВСКА МРЕЖА

ТЪРГУВАМЕ И ДИСТРИБУТИРАМЕ НАД 50 ГОЛЕМИ БРАНДА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛА ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ, КАТО ОБСЛУЖВАМЕ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ В РЕГИОНА С ПОМОЩА НА ДОБРЕ ИЗГРАДЕН ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В СФЕРАТА.

ПРОФЕСИОНАЛЕН КАНАЛ

ПОДЪРЖАМЕ ГОЛЯМО ПРОДУКТОВО ПОРТФОЛИО ОТ ПРОДУКТИ ПОДХОДЯЩИ ИЗЦЯЛО ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН КАНАЛ. РАБОТИМ С ВОДЕЩИ РЕСТОРАНТИ, КАФЕТЕРИИ И ХОТЕЛИ В РЕГИОНА ОТ 2012 ГОДИНА ДО СЕГА.

ВАШИЯТ ТЪРГОВЕЦ

ВИЖТЕ КОЙ ОТ НАШИТЕ ТЪРГОВЦИ ОТГОВАРЯ ЗА РЕГИОНА В КОЙТО СЕ НАМИРАТЕ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПРОДУКТИТЕ КОИТО ДИСТРИБУТИРАМЕ ТУК

РЕГУЛЯРНИ ДОСТАВКИ

ВЪПРЕКИ ГОЛЕМИЯ РЕГИОН, КОЙТО ОБСЛУЖВАМЕ НИЕ ИЗВЪРШВАМЕ РЕГУЛЯРНИ ДОСТАВКИ ДО ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ СЪОБРАЗЕНИ С ТЕХНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ.

ГЪВКАВА ЦЕНОВА ПОЛИТИКА

ЗА ВСИЧКИ НАШИ ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ СЕ ГРИЖИМ, КАТО СЕ СТРЕМИМ ДА ПОЛУЧАВАТ НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ЗА ТЕХНИЯТ БИЗНЕС ЦЕНИ ПОД ФОРМАТА НА ДОБРИ ТЪРГОВСКИ ОТСТЪПКИ И ЕЖЕМЕСЕЧНИ ПРОМОЦИИ.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕКИП

МЛАД И ДОБРЕ ОБУЧЕН ЕКИП ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, С КОЙТО РАЗПОЛАГАМЕ Е ВИНАГИ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ ЗА НУЖДИТЕ НА ВАШИЯ БИЗНЕС.

Ако имате нужда от складиране, транспортиране или логистика на стоки, които имат нужда от хладилен температурен режим на съхранение, може да се свържете с нас и да използвате изградената ни търговска мрежа, за да може стоките Ви да достигнат и до най-трудно достъпните точки на територията на Югозападна България.