ЗА НАС

Да се съберем заедно е начало.
Да останем заедно е прогрес.
Да работим заедно е успех.

- Хенри Форд
създател на Ford Motor Co.

Фирма „МИ ТРЕЙДИНГ“ ЕООД е създадена през 2012 г. От тогава до сега „МИ ТРЕЙДИНГ“ ЕООД става лидер в търговията, дистрибуцията и логистиката на бързооборотни стоки в Югозападна България.

Следвайки мотото…

„Да се съберем заедно е начало. Да останем заедно е прогрес. Да работим заедно е успех.“
– Хенри Форд, създател на Ford Motor Co.

създадохме успешни и трайни бизнес взаимоотношения с водещи производители на основни хранителни стоки, като станахме техен основен дистрибутор за Югозападна България.

През 2016год направихме инвестиция за закупуване на голяма складoва база, снабдена с хладилни съоръжения в различен температурен диапазон. Разширихме обхвата на дейност на фирмата, като създадохме ново направление логистика.

През годините обсега на търговия, дистрибуция и логистика се разрасна в цяла Югозападна България. Разполагаме с богат автопарк и добре развита търговска мрежа.

Основна цел в търговската политика на фирма „МИ ТРЕЙДИНГ“ ЕООД е изграждане на лоялни взаимоотношения с нашите клиенти. Това се дължи на богатото портфолио от качествени продукти, непрекъснатото разширяване на асортиментната листа, навременното подаване на заявки, безпогрешното им изготвяне и бързата доставка

Благодарение на високия професионализъм, неспиращата мотивация и непрекъснатото развитие предоставяме на своите партньори високи стандарти на работа и успешно реализиране на съвместни проекти.